Ledige stillinger

I Pharma Marine produserer vi bærekraftige omega-3 produkter, både i bulk og i konsumentforpakninger, som vi eksporterer til store deler av verden. Selskapet er opptatt av å videreføre våre tradisjoner med å ta vare på ressursene vi høster fra naturen. Vi holder til på idylliske Terøy i Søvik, med topp moderne prosessutstyr og fabrikklokaler. Pharma Marine er stolt over å være en innovativ bedrift med kunnskapsrike medarbeidere fra mange forskjellige land og kulturer. Vi er i stadig vekst og er nå ca 80 ansatte. Vi utvider teamet og søker etter deg som vil jobbe i industriell matproduksjon.

Prosessoperatør


Pharma Marine er en bedrift der kunnskap og tradisjon er kombinert med teknologisk nysgjerrighet. Vi produserer sunne og smakfulle omega-3 produkter som er viktig for helsen til familier i dag og i generasjoner fremover. Vi er en familiebedrift i vekst som har sterke verdier innenfor bærekraft og samfunnsansvar - med en lidenskap for nytenking. Sammen med vårt kunnskapsrike team er vi stolte over å produsere høykvalitets omega-3 produkter som eksporteres til store deler av verden.

Vår økende vekst gjør at vi er i den heldige situasjonen at vi trenger flere prosessoperatører på laget. Vi søker deg som ønsker å jobbe i et godt arbeidsmiljø med høy kompetanse, som liker en aktiv hverdag, har stå-på-vilje og har en positiv innstilling til samarbeid, utfordringer og ansvar. Som prosessoperatør hos oss vil det være rom for ambisjoner, og du vil være med å videreutvikle og forbedre de ulike prosessene våre.

Arbeidsoppgavene vil omfatte:
- Drifte, styre og kontrollere prosesser og utstyr.
- Dokumentere batcher og prosesser, og ta prøver underveis.
- Generelt renhold og enkelt vedlikehold av teknisk prosessutstyr.
- HMS fokus og QA rapportering er en viktig del av jobben.
- Vi jobber i skiftordning.

Ønsket kompetanse:
- God teknisk forståelse og innsikt.
- Gjerne relevant fagbrev innen industriell matproduksjon eller prosess-kjemi.
- Prosesserfaring fra næringsmiddelproduksjon er en fordel, men spesialisert opplæring blir gitt.

Vi tilbyr deg fast stilling i en internasjonal bedrift, med fokus på kvalitet, innovasjon og bærekraft. Hos oss får du muligheten for både personlig og faglig utvikling, konkurransedyktig lønn, tariffavtale med AFP og gode velferdsordninger som gratis trening og sosiale aktiviteter. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer. 

Pharma Marine er opptatt av likestilling og mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Hvis dette er noe som kan passe for deg og dine fremtidsplaner, så vil vi svært gjerne høre fra deg snarest.
Søknad sendes via Finn.no før 10.04. 

Kontaktperson: Helene Alvestad, helene@pharmamarine.no