Prosessoperatør

Søknadsfrist:

31

.

07

.

2024

Tittel:

Prosessoperatør

Ønsker du en variert arbeidshverdag i et godt miljø?

Pharma Marine er en familiebedrift som produserer sunne og smakfulle omega-3. Vi er ca. 70 ansatte og holder til på vakre Terøy, Søvik. Vi tilbyr deg fast stilling i en bedrift med godt fotfeste og fokus på kvalitet, innovasjon, bærekraft og samfunnsansvar.

Vår økende vekst gjør at vi er i den heldige situasjonen at vi trenger flere prosessoperatører på laget. Hos oss vil du arbeide i et godt arbeidsmiljø, med gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Våre prosessoperatører arbeider i flere ulike avdelinger; fra mottak av råvarer, produksjon og prosessering av oljer, til ferdigvareavdelingen der vi fyller oljer i flasker og porsjonspakninger. Vi gir grundig opplæring, så det viktigste er at du har en positiv innstilling til samarbeid, utfordringer og ansvar, og liker en aktiv arbeidshverdag!

Bor du eller planlegger du å flytte til Ålesundsområdet, eller til og med til Søvika, så er kanskje dette den perfekte jobben for deg!

 

Arbeidsoppgavene vil omfatte:

  • Drifte, styre og kontrollere prosesser og utstyr.
  • Dokumentere batcher og prosesser, og ta prøver underveis.
  • Generelt renhold og enkelt vedlikehold av teknisk prosessutstyr.
  • HMS fokus og QA rapportering er en viktig del av jobben.
  • Vi jobber i skiftordning.

 

For oss er det viktig med et godt arbeidsmiljø, og ansatte som trives. Derfor har vi ordninger som varm lunsj to dager i uken fra den dyktige lokale kokken Bjørn Holte, og gode avtaler på treningssenteret på flerbrukshallen i Søvik. Vi har også både mindre og større aktiviteter gjennom året som sommerfest og julebord.

Hos oss får du muligheten for både personlig og faglig utvikling, konkurransedyktig lønn, tariffavtale med AFP og gode velferdsordninger.

Pharma Marine er opptatt av likestilling og mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Hvis dette er noe som kan passe for deg og dine fremtidsplaner, så vil vi svært gjerne høre fra deg snarest.

Søknader behandles fortløpende.

Søknad sendes via Finn.no

Helene Alvestad

HR Koordinator

helene@pharmamarine.no

Other positions

Ingen ledige stillinger for øyeblikket.