Vil du bli lærling i Pharma Marine?

Har du lyst på en variert arbeidshverdag der du får arbeide med et bredt spekter av prosesser innenfor produksjon av omega-3 oljer? 


Pharma Marine er en familiebedrift som bruker kunnskapen vi har arvet fra generasjonene før oss og kombinerer den med en lidenskap for nytenking. Vi vet hvor viktig det er at vi lærer av hverandre og de som sitter på kunnskap og erfaring. Derfor er vi veldig glad for at vi nå kan tilby lærlingplass på følgende fagområder: 
-    Automatiseringsfaget
-    Industrimekanikerfaget

Vi ser etter deg med en sterk motivasjon og en iver til å lære av noen av de beste i industrien. Er du også initiativrik, løsningsorientert, strukturert og nøyaktig, så håper vi at vi hører fra deg!

Arbeidsoppgaver:
-    Vi følger offisielt lærlingløp og læreplaner innen automatiseringfaget og industrimekanikerfaget. 
-    Du vil være en del av teknisk avdeling som har ansvar for: alt vedlikehold, feilsøking / utbedring, forbedringsarbeid samt prosjektarbeid.

Kvalifikasjoner:
-    Må beherske norsk muntlig og skriftlig
-    God dataforståelse

Hvorfor bli lærling i Pharma Marine?
Hos oss vil du få varierte arbeidsdager med høyt tempo, god opplæring og kjekke, kunnskapsrike kollegaer! Her er ingen dager like, og du vil få muligheten til å arbeide i en produksjonsbedrift med høy kompetanse og moderne utstyr. 
Du vil også få god mulighet for både personlig og faglig utvikling, konkurransedyktig lønn, og gode velferdsordninger som varmlunsj to dager i uken fra den dyktige kokken Bjørn Holte, gratis sirkeltreninger to dager i uken, og større og mindre sosiale aktiviteter gjennom hele året.

I Pharma Marine får du være med på å lage sunne og smakfulle produkter som kan bidra til at folk får en bedre helse og en bedre livskvalitet. På idylliske Terøy i Haram kommune, under en times kjøretur fra Ålesund sentrum, produserer vi bærekraftige omega-3 produkter av høy kvalitet. Disse eksporteres til store deler av verden i både bulk og i konsumentforpakninger.
Pharma Marine er opptatt av likestilling og mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Hvis dette er noe som kan passe for deg og dine fremtidsplaner, så vil vi svært gjerne høre fra deg snarest!

Har du lyst å vite mer? 
Ta gjerne kontakt med vår HR Koordinator, Helene Alvestad, helene@pharmamarine.no

Søknad sendes via Finn.no

Hvorfor bli lærling i Pharma Marine?

Pharma Marine er en bedrift der kunnskap og tradisjon er kombinert med en lidenskap for nytenking. Vi er så heldige at vi får lage sunne og smakfulle produkter som kan bidra til at folk får en bedre helse og en bedre livskvalitet. På idylliske Terøy i Haram kommune, under en times kjøretur fra Ålesund sentrum, produserer vi bærekraftige omega-3 produkter av høy kvalitet som eksporteres til store deler av verden.